+31 (0)88 88 55 100 info@visada.nl

Pink Spider Compensaties

Optimale ondersteuning van uw compensatie proces

Pink Spider Compensaties is een software applicatie voor het nagenoeg volledig automatisch registreren, onderhouden, berekenen en reclameren/controleren van transactionele condities.

1. Voor wie?

Komt u transactionele condities overeen met uw handelspartners en wilt u deze centraal en eenduidig vastleggen? Bevindt u zich hierbij aan de reclamerende kant? Of aan de uitkerende kant? In beide gevallen kan Pink Spider Compensaties u van dienst zijn. Aan de reclamerende kant door het volledig automatisch berekenen en periodiek versturen van compensatie bestanden waarbij u bepaalt welke gegevens er worden verstuurd. Aan de uitkerende kant door het valideren van de ontvangen compensatie bestanden inclusief het automatisch en beargumenteerd afwijzen van onterechte reclamaties.

2. Hoe?

 In Pink Spider registreert en beheert u de conditie overeenkomsten met uw handelspartners. Dit kan centraal of decentraal inclusief goedkeuringsproces. Op alle kenmerken van een transactie kan een conditie worden overeengekomen. Bijvoorbeeld op basis van klant- of artikelgegevens. Maar als u op basis van temperatuur een conditie wilt overeenkomen dan is dat ook mogelijk mits deze gegevens worden aangeleverd aan Pink Spider. Hierbij bepaalt u welke rekenmethodieken van kracht dienen te zijn. Bijvoorbeeld een conditie op basis van een bepaald percentage. Of op basis van een tabel structuur.

3. What-if

Op basis van what-if scenario’s kunt u de impact van een of meerdere overeenkomsten analyseren. Levert een bepaalde overeenkomst of set van overeenkomsten u meer of minder compensatie op?

4. Met terugwerkende kracht

Is er een fout gemaakt tijdens de invoer van een overeenkomst? Of is een overeenkomst in z’n geheel niet ingevoerd? Geen probleem! Pink Spider berekent, met terugwerkende kracht, wat de compensatie had moeten zijn. Dit rekening houdende met de actualiteit van alle actieve overeenkomsten op dat moment.

5. Integratie

Wilt u tijdens de invoer van een transactie in het ERP systeem, bijvoorbeeld een verkooporder, al weten wat de beoogde compensatie gaat zijn? Ook dit is mogelijk. Er kan een koppeling tussen het ERP systeem en Pink Spider Compensaties worden gemaakt waardoor het mogelijk wordt om de compensatiewaarde op te halen en te verwerken in de marge opbouw van de verkooporder (en de verkoopstatistiek).

6. Eenvoud

Ook al biedt Pink Spider veel flexibiliteit, eenvoud is en blijft een belangrijk aandachtspunt. Zo hebben wij de invoer van overeenkomsten zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Meer weten?

Er valt nog zoveel meer te vertellen over onze compensatie oplossing. Het liefst doen we dit op basis van een persoonlijk gesprek al dan niet in combinatie met een ‘hands-on’ demonstratie. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op!